Njoftim ligjor

Kjo ueb-faqe, përfshirë gjithë përmbajtjen e shfaqur në të, duke përfshirë në mënyrë të palimituar tekste, fotografi, grafikë, imazhe, video, audio, ilustrime dhe softuerë janë pronë e Suna Sport dhe licencuesve të saj. Të gjitha elementet e faqes së Suna Sport, duke përfshirë pa u limituar dizajnin gjeneral dhe përmbajtjen janë të mbrojtura nga të drejtat e autorësisë, të drejtat morale, marka tregtare dhe ligjet e tjera që lidhen me të drejtat e pronës intelektuale.

Deklaratë e privatësisë

Suna Sport në mënyrë të padiskutueshme e ruan privatësinë e klientit, duke përfshirë përvojën në ueb-faqe dhe të dhënat personale. Të dhënat personale të klientit përdoren për ta bërë porosinë dhe për çështje të brendshme të kompanisë.