Historia Jonë

Me Traditë mbi 30 vjeçare SunaSport nga Peja tani posedon zinxhirin e dyqaneve të brendeve më të njohura në botë si Adidas, Nike, Reebok, Puma dhe Converse.

SunaSport është emri i Kompanisë më të madhe në qytetin e Pejës dhe më gjërë në kategorin e veshëmbathjeve sportive.

FILLOJ 1990

RI-BRENDUAR 2017

DËRGESA EDHE JASHTË KOSOVËS

Mund të na vizitoni në çdo kohë Hënë – Premte prej orës 09:00 – 20:00.

Kurse çdo të Diele prej orës 11:00 deri ne orën 18:00.

Çdo ditë oferta të reja,
Çdo Javë Lojëra Shpërblyese dhe Shumë Surpriza tjera.

Të gjitha në një vend!

Shkarkoni applikacionin dhe rrini te njoftuar për arritjet më të reja.


Pejë, Kosovo
© Copyright 2023 Suna Sport. All Right Reserved